DELiTH

Programutveckling och annat utvecklande

Två mycket stora uppdateringar

Idag har det gjorts två mycket stora uppdateringar av mina publika klasser.

CSSParser

Senast något hände med klassen cssparserPHPClasses var 2003. Men idag så har jag lagt upp en helt ny version.
Den nya versionen är fristående och den är inte bakåtkompatibel. Däremot så innehåller den väldigt många nya funktioner och är dessutom lite bättre anpassad till PHP5 (den gamla versionen var skriven för PHP4).

ResourceLoader

Klassen ResourceLoaderJSClasses är visserligen relativt ny men den har ändå fått en viktig uppdatering. Nyheten som tillkom idag var att den nu även stödjer laddning av bilder. I och med att laddningen hanteras av ResourceLoader så kan man utnyttja localStorage för att lagra bilderna lokalt så att man slipper ladda bilderna om och om igen.
Funktionen som skannar av dokumentet kan startas direkt uppe i huvudet på dokumentet trots att själva body-delen av dokumentet inte existerar ännu. Funktionen kommer att skanna av alla tillgängliga bildelement var 50:e ms vilket innebär att man kan skapa bildelement dynamiskt efter att sidan laddats som omfattas av denna nya funktionen.

, , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *